Наслади се на сияйна и хидратирана кожа това лято с BioRePeelCl3

BioRePeelCl3 е иновативен двуфазен и патентован пилинг с биостимулиращ,
ревитализиращ и ексфолиращ ефект – идеален при акне, заличаване на несъвършенства, неравномерен тен, загуба на блясъка и еластичността на кожата.

индивидуален подход

Ще извършим безплатна консултация и ще изготвим специална програма за вашия тип кожа и проблем.

професионализъм и опит

Довери се на дългогодишния опит на нашите професионалисти в козметичната медицина.

МОМЕНТАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

Ефектът от нашите процедури може да се види веднага, а резултатите се задържат с години.

biorepeelcl3

Биоревитализация на кожата без инжекции и болка!

BioRePeelCl3 е двуфазен локален медицински продукт, специално предназначен за лице, шия и деколте.

BioRePeelCl3 съдържа 35% трихлороцетна киселина, подсилена с иновативна комбинация от α-хидроксикиселини, β-хидроксикиселини, поли-хидроксикиселини, аминокиселини, витамини и GABA.

BioRePeelCl3 има изразено ексфолиращо действие върху мъртвите клетки, което усилва антиоксидантните и овлажняващи свойства на аминокиселините, витамините и GABA. Действието на тези съставки е допълнително подпомогнато от липофилната фаза, която осигурява филмиращо и овлажняващо действие.

Синергията на компонентите на BioRePeelCl3 възстановява оптималните физиологични условия на кожата, превръщайки продукта в цялостно естетическо и дерматологично медицинско лечение. Той е идеален за различни медицински нужди благодарение на своите антиоксидантни и овлажняващи свойства. Продуктът е подходящ за здрава кожа и може да се използва като помощно средство за профилактика на акне и за лечение на белези.

ползи от биорепил

По-здрава и сияйна кожа след една процедура с BioRePeelCl3

Всяка жена заслужава да се чувства уверена в своята кожа, независимо от възрастта. С BioRePeelCl3 това се постига бързо и без болка.

BioRePeelCl3 е подходящ при:

Какво ще получите след терапии с BioRePeelCl3:

промо оферта

BioRePeel3Cl + Почистване на лице

само на цена от 149 лв.

Комбинирайте двуфазния пилинг BioRePeelCl3 с дълбоко почистване на лице за освежена и сияйна кожа през горещите месеци. Премахнете мъртвите клетки, подмладете кожата си и възстановете хидратацията с нашите професионални процедури.

биорепил

Какво представлява двуфазния пилинг?

Биорепил (BioRePeel) пилингът се състои от две фази – хидрофилна и липофилна. Комбинацията от тези активни съставки ефективно се бори срещу стареенето на кожата, пигментацията, ефектите от излагане на ултравиолетово лъчение, прояви на акне, „млади“ или „свежи“ белези и фини бръчки.

Фаза 1 - Хидрофилна

Хидрофилната фаза включва разнообразие от киселини като трихлороцетна, винена, лимонена, салицилова, лактобионова и гама-аминомаслена киселина, както и витамини и лифтинг компоненти. Тази фаза стартира процесите за подобряване и подмладяване на кожата.

Фаза 2 - Липофилна

Липофилната фаза съдържа витамини и активни вещества, които овлажняват кожата и възстановяват хидролипидната бариера. Тя осигурява дълбоко проникване на стимулиращите компоненти, намалява загубата на влага и възстановява защитните свойства на кожата.

предимствата на биорепил

Защо BioRePeelCl3 е толкова специален?

промо пакети

Възползвайте се от нашите летни оферти на процедури BioRePeelCl3!

1 процедура BioRePeelCl3

Еднократна процедура BioRePeel на стандартна цена

100 лв.

спестявате 30 лв.

BioRePeelCl3 + Почистване на лице

1 процедура BioRePeel и 1 процедура Почистване на лице

150 лв.

вместо 180 лв.

спестявате 50 лв.

3 процедури BioRePeelCl3

Промо пакет от 3 процедури BioRePeel

250 лв.

вместо 300 лв.

спестявате 100 лв.

5 процедури BioRePeelCl3 (4+1)

4 процедура BioRePeel + 1 БЕЗПЛАТНА

400 лв.

вместо 500 лв.

резултати и отзиви

Промяната е видима веднага

Гордеем се с това, че сме свидетели на положителните трансформации, които нашите клиенти изпитват след всяко посещение в нашия естетичен център в Пловдив.

Имаш въпроси или нужда от консултация?

какво трябва да знаеш?

Често задавани въпроси

По време на бременност и кърмене BioRePeelCl3 процедурата НЕ се извършва поради нестабилен хормонален фон на пациента. Възможно е да има и нежелани странички ефекти.

BioRePeelCl3 е безопасен за всички типове кожа и възрасти. Въпреки това, хора с определени кожни състояния или алергии трябва да се консултират със специалист преди процедурата​.

Обикновено се препоръчват между 3 и 6 сесии, които се провеждат на интервали от 2-3 седмици за най-добри резултати. Въпреки това, видими резултати има още след първата процедура.

Една сесия с BioRePeelCl3 обикновено трае около 30 минути, което я прави удобна за извършване дори по време на обедната почивка​ или преди важно събитие. BioRePeelCl3 има минимален до никакъв възстановителен период. Може да има леко зачервяване, ако кожата ви е силно чувствителна, но то обикновено изчезва бързо. След процедурата можете да продължите с ежедневните си дейности.

Продуктите с SPF трябва да се прилагат всеки ден, както и ВИНАГИ след всеки пилинг, за да се избегне появата на пигментация и фотостареене.

Да, BioRePeelCl3 не повишава чувствителността към слънчева светлина и може да се използва през цялата година​.

за нас

Довери се на Естетичен център S&Z Beauty Aesthetic

S&Z Beauty Aesthetic въплъщава общата страст и отдаденост към красотата и здравето на майка и дъщеря, които имат една обща цел – да ви помогнем да постигнете желаните резултати и да се чувствате по-уверени и щастливи в кожата си.

Нашият център е място, където ще получите не само топло отношение, но и индивидуален подход и грижата, която заслужавате. Ние от S&Z Beauty Aesthetic разбираме, че всеки човек е уникален и изисква специално внимание. Поради това винаги се стремим към персонализирани решения, които отговарят на конкретните нужди и желания на всеки наш клиент.

За нас, здравето и красотата са повече от професия – те са начин на живот. Нашите задълбочени знания и опит в медицинската сфера, както и в областта на козметиката и апаратните процедури ни позволява да предоставяме най-добрите възможни резултати на нашите клиенти, които се връщат при нас отново и отново. Вярваме, че нашата страст и ангажираност към работата ни ще ви вдъхновят да се погрижите за себе си, да се чувствате добре в кожата си и тялото си и да подобрите здравето си.

Симона Иванова

Професионалист в сферата на козметиката и апаратните процедури, естет

Симона Иванова е по-младата представителка, както и лицето на S&Z Beauty Aesthetic. Избрала да върви по пътя на знанието в сферата на традиционната и алтернативна медицината, тя притежава професионална квалификация по козметика и множество изкарани апаратни курсове и обучения. Това, което най-много отличава Симона е амбицията – стремежа към надграждане и покоряване на нови и нови върхове. В нея ще срещнете приятел, който ще ви мотивира да бъдете най-добрата версия на себе си и да не спирате да се грижите за вашата красота и здраве.

Запринка Терзова

Професионалист в сферата на козметиката, преподавател и терапевт по алтернативна медицина, Мастер по физоенерготерапия

След като лично е изпитала положителните ефекти от неоперативните козметични процедури за справяне с бръчките, Запринка се мотивира да се квалифицира в сферата, като преминава множество обучения и курсове. Нейната най-голяма страст е да помага на жените да върнат самочувствието си и да засияват отвън и отвътре. От Запринка ще получите разбиране, персонализирани съвети за вътрешна и външна красота, както и прекрасни резултати, благодарение на нейния опит и професионализъм в сферата на козметичната и алтернативна медицина.

Локация

Къде се намира S&Z Beauty Aesthetic?

Нашият естетичен център в Пловдив е разположен на една от ключовите локации на града, в непосредствена близост до централните улици и в близост до спирки на градския транспорт. Очакваме ви!

контакти

Свържи се с нас!

Работно време:

Адрес:

Пиши ни:

Изпрати запитване:

Имаш въпроси или нужда от насоки? От S&Z Beauty Aesthetic ще се радваме да ти помогнем да направиш най-доброто решение и да се погрижиш за себе си!

Не пропускай офертите от S&Z Beauty Aesthetic!