S&Z Beauty Aesthetic - Logo

Подмладете кожата на лицето си и оформето тялото си с
5D HIFU Diamond Power

HIFU лифтинга е подходящ за всички жени, които искат да направят себе си приоритет и отново да се чувстват уверени в кожата жи тялото си.

индивидуален подход

Ще извършим безплатна консултация и ще изготвим специална програма за вашия тип кожа и проблем.

професионализъм и опит

Довери се на дългогодишния опит на нашите професионалисти в козметичната медицина.

МОМЕНТАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

Ефектът от нашите процедури може да се види веднага, а резултатите се задържат с години.

5D HIFU Diamond Power

HIFU Лифтинг за лице и тяло

Доверете се на нашия екип от професионалисти, които предлагат моментални и трайни резултати. За нас е приоритет вашето удобство и комфорт, като използваме най-новите технологии – вие получавате най-добрите резултати.

HIFU Лифтинг на лице

Процедури за лице с 5D HIFU Diamond Power

Времето тече, а това оказва влияние и на нашата красота. Много от жените и мъжете започват да се замислят, по какъв начин да върнат стрелките на времето и да надхитрят неизбежния проблем.

На помощ идва 5D HIFU Diamond Power – неинвазивна лифтинг терапия за лице и шия, която използва ултразвукова енергия за насърчаване на естественото производство на колаген и еластин, което води до по-стегната кожа.

Какъв е ефекта от 5D HIFU Diamond Power процедурите за лице?

*Времето за извършване на 5D HIFU Diamond Power процедурите за лице зависи от зоната, която ще се третира, както и от индивидуалните нужди на всеки клиент. За да запишеш час, първо е необходимо да проведем консултация по телефон, имейл или на място в нашия център. 

HIFU Лифтинг на тяло

Процедури за тяло с 5D HIFU Diamond Power

Освен перфектното решение да подобрите кожата на лицето, HIFU може да третира и стопи упоритите телесни мазнини и да ви помогне да достигнете до идеалния си размер.

HIFU е нехирургично лечение за отслабване и скулптуриране на тялото, а не решение за отслабване. Той се насочва и унищожава мастните клетки, без да уврежда околните тъкани, така че можете да намалите мазнините, за да постигнете по-стройна и стегната фигура.

Какъв е ефекта от 5D HIFU Diamond Power процедурите за тяло?

Лечебни процедури за тяло с 5D HIFU Diamond Power:

*Времето за извършване на 5D HIFU Diamond Power процедурите за тяло зависи от зоната, която ще се третира, както и от индивидуалните нужди на всеки клиент. За да запишеш час, първо е необходимо да проведем консултация по телефон, имейл или на място в нашия център. 

промоционални цени

Спести с нашите ПРОМО Пакети HIFU Лифтинг

Корекция на назолабиалните гънки

250 лв. 150 лв.

Премахване на двойна брадичка

250 лв. 150 лв.

Foxy eyes (повдигане на веждите)

200 лв. 140 лв.

Премахване на гневна бръчка

200 лв. 100 лв.

резултати и отзиви

Промяната е видима веднага

Гордеем се с това, че сме свидетели на положителните трансформации, които нашите клиенти изпитват след всяко посещение в нашия естетичен център в Пловдив.

Свържи се с нас за БЕЗПЛАТНА консултация сега!

как работи?

Какво представлява HIFU процедурата?

Ултразвукът с висока интензивност (“HIFU”) е технологията позволяваща ултразвуковите вълни да бъдат прецизно фокусирани и концентрирани точно в зоната на лечение и да достигнат в дълобочина до SMAS (повърхностната мускулно-апоневрозна система). Така се предизвиква интензивно производство на топлинна енергия в третираната зона (до 65-70°С), което води до образуване на точки на коагулация. В резултат на това колагеновите влакна се свиват и скъсяват, а SMAS намалява обема си, което води до незабавен лифтинг ефект. Останалите слоеве на кожата остават непокътнати и без риск от изгаряния.

След третиране с HIFU ефекта настъпва на две фази. В първата се забелязва незабавно свиване на колагеновите влакна, което се случва буквално веднага след процедурата. Повечето клиенти отчитат видима разлика и подобрен външен вид в рамките на няколко дни след лечението. Във втората фаза се вижда ефекта на колагеновата стимулацията. В рамките на 1 до 6 месеца се образуват изцяло нови колагенови влакна, което е и крайния резултат от терапията.

трайно решение

Истинският проблем е, че...

… остаряването на кожата е неизбежно, а когато момента настъпи и вече има ясно изразен ефект, всяка жена иска да го прикрие максимално бързо и да забави процеса възможно най-дълго. Повечето жени прибягват до първият крем, който са видели в телевизионна реклама, но именно с него започват проблемите.

лифтинг за лице и тяло

Вината не е твоя!

Времето тече, а това оказва влияние и на нашата красота. Много от жените и мъжете започват да се замислят, по какъв начин да върнат стрелките на времето и да надхитрят неизбежния проблем. Не ни се иска това да е така, но лицевите бръчки са гънки, образувани върху кожата от мускулни съкращения – по време на смях, мръщене, ядосване или тъга.

Те се наричат „мимически” и започват да издават нашата емоционалност между 25 и 30 годишна възраст., а с течение на годините кожата ни започва да се отпуска все повече и бръчките се образуват по цялото лице. Докато кожата е млада, тя е жизнена и еластична, благодарение на молекулите колаген и еластин, които са в изобилие. С възрастта процесите на регенерация в организма ни се забавят, кожата губи способността си да задържа влага и да синтезира необходимите й вещества. Колагеновите влакна се разреждат и отслабват, еластичността се губи и кожата „повяхва”.

С времето старее не само кожата на лицето, но и мускулните, съединителните и мастните тъкани които я поддържат изпъната и я защитават от влиянието на гравитацията. Заедно тези слоеве тъкани са познати още като повърхностна мускулно-апоневрозна система (“SMAS”).

върни красотата си

Подмлади своето лице и тяло!

Доверете се на нашия екип от професионалисти, които предлагат моментални и трайни резултати. За нас е приоритет вашето удобство и комфорт, като използваме най-новите технологии – вие получавате най-добрите резултати.

резултати и отзиви

Ето и трите стъпки към твоето подмладяване.

Представете си как ще ви гледат всички близки и приятели, когато подмладите кожата си с няколко години. Дори може в първия момент и да не ви познаят. Едно е сигурно – тайничко ще ви завидят.

Стъпка 1:

Всеки човек има различна кожа и за да сме максимално полезни е необходимо да запазите своята персонална консултация, за да създадем специално разработена за вас програма.

Стъпка 2:

Процедурите с HIFU се извършват в салона за красота, като е нужно само нанасянето на ултразвуков гел (контактен гел) върху кожата. Процедурата отнема от 30 до 90 минути в зависимост от третираната зона.

Стъпка 3:

Ще се усмихвате и ходите със самочувствие, защото след процедурата ще изглеждате по-млада, по-красива и по-чаровнa.

какво трябва да знаеш?

Често задавани въпроси

Тази процедура е подходяща за всички мъже и жени.. Иновативният подход на хайфу лифтинга постига добри резултати във всички зони на лицето и тялото, които са изгубили своята еластичност и кожата около тях е отпусната. Типът кожа, наличието на тен и сезонът, също нямат значение за прилагането на терапията. 

Усещането не е болезнено. Може да усетите затопляне или иглички от самите перфорации на апарата. В зависимост от третираната зона и прага на болка на всеки човек, по време на процедурата може да се появи лек дискомфорт. При HIFU лифтинг процедурата няма възстановителен период. Веднага след нея можете да се върнете към обичайните си задължения

Процедурата се прави от специалисти в сферата на естетичната апаратура. Това гарантира, че процедурата ще бъде направена качествено и ефектът от нея ще бъде максимален. Тъй като HIFU лифтингът е неоперативен метод за стягане на кожата, опасността от странични ефекти при него е значително намалена. Нормалните странични ефекти, които бихте могли да получите след процедурата са лекият оток и зачервяване, които изчезват до дни.

Ефектът е видим още веднага след процедурата , Вие виждате около 20% от пълния му потенциал- това е незабавното свиване на колагеновите влакна, което се случва буквално веднага след процедурата. Пълният ефект от процедурата идва от 1-3 месеца (зависи от самия пациент), защото това е времето, в което се образуват изцяло нови колагенови влакна, което е и крайния резултат от терапията. Резултата се задържа до 2-3 години!

Запиши си час за БЕЗПЛАТНА консултация сега!

за нас

Довери се на Естетичен център S&Z Beauty Aesthetic

S&Z Beauty Aesthetic въплъщава общата страст и отдаденост към красотата и здравето на майка и дъщеря, които имат една обща цел – да ви помогнем да постигнете желаните резултати и да се чувствате по-уверени и щастливи в кожата си.

Нашият център е място, където ще получите не само топло отношение, но и индивидуален подход и грижата, която заслужавате. Ние от S&Z Beauty Aesthetic разбираме, че всеки човек е уникален и изисква специално внимание. Поради това винаги се стремим към персонализирани решения, които отговарят на конкретните нужди и желания на всеки наш клиент.

За нас, здравето и красотата са повече от професия – те са начин на живот. Нашите задълбочени знания и опит в медицинската сфера, както и в областта на козметиката и апаратните процедури ни позволява да предоставяме най-добрите възможни резултати на нашите клиенти, които се връщат при нас отново и отново. Вярваме, че нашата страст и ангажираност към работата ни ще ви вдъхновят да се погрижите за себе си, да се чувствате добре в кожата си и тялото си и да подобрите здравето си.

Симона Иванова

Професионалист в сферата на козметиката и апаратните процедури, естет

Симона Иванова е по-младата представителка, както и лицето на S&Z Beauty Aesthetic. Избрала да върви по пътя на знанието в сферата на традиционната и алтернативна медицината, тя притежава професионална квалификация по козметика и множество изкарани апаратни курсове и обучения. Това, което най-много отличава Симона е амбицията – стремежа към надграждане и покоряване на нови и нови върхове. В нея ще срещнете приятел, който ще ви мотивира да бъдете най-добрата версия на себе си и да не спирате да се грижите за вашата красота и здраве.

Запринка Терзова

Професионалист в сферата на козметиката, преподавател и терапевт по алтернативна медицина, Мастер по физоенерготерапия

След като лично е изпитала положителните ефекти от неоперативните козметични процедури за справяне с бръчките, Запринка се мотивира да се квалифицира в сферата, като преминава множество обучения и курсове. Нейната най-голяма страст е да помага на жените да върнат самочувствието си и да засияват отвън и отвътре. От Запринка ще получите разбиране, персонализирани съвети за вътрешна и външна красота, както и прекрасни резултати, благодарение на нейния опит и професионализъм в сферата на козметичната и алтернативна медицина.

Локация

Къде се намира S&Z Beauty Aesthetic?

Нашият естетичен център в Пловдив е разположен на една от ключовите локации на града, в непосредствена близост до централните улици и в близост до спирки на градския транспорт. Очакваме ви!

контакти

Свържи се с нас!

Работно време:

Адрес:

Пиши ни:

Изпрати запитване:

Имаш въпроси или нужда от насоки? От S&Z Beauty Aesthetic ще се радваме да ти помогнем да направиш най-доброто решение и да се погрижиш за себе си!

Не пропускай офертите от S&Z Beauty Aesthetic!